Podium De Kelder maakt nieuwe naam bekend: FLUOR

In september 2015 openen wij de deuren van ons nieuwe poppodium FLUOR in de oude Prodentfabriek te Amersfoort.

Donderdag 23 april is om 19.30 uur de nieuwe naam FLUOR bekend gemaakt in ons Pop-up café aan de Langestraat in Amersfoort. De naam werd enthousiast ontvangen door alle aanwezigen die werden getrakteerd op een FLUOR drankje. De daarop volgende dagen staan de deuren van het Pop-up café open en krijgen alle Amersfoorters en andere geïnteresseerden een voorproefje van FLUOR met veel muziek, kunst en nog veel meer.

FLUOR
De geschiedenis van het bijzondere fabrieksterrein waar ons nieuwe podium is gehuisvest vroeg om een naam die deze geschiedenis eert. Met de naam FLUOR refereren wij aan een van de essentiële ingrediënten van de vele tubes Prodent tandpasta die vanuit de expeditiehal zijn gedistribueerd. Ons ontwerpbureau 75b (www.75b.nl) wist de naam om te zetten in een inspirerende en herkenbare huisstijl.

Pop-up café
FLUOR opent haar deuren in september 2015 en biedt een podium aan populaire culturele uitingen zoals muziek, kunst en design, met de popcultuur als verbindende factor en rode draad door het progamma. Van donderdag 23 april tot en met zondag 26 april kan iedereen FLUOR voorproeven in ons Pop-up café aan de Langestraat 76 in de binnenstad van Amersfoort. Op deze plek is vandaag de nieuwe naam bekend gemaakt en rollen wij de nieuwe huisstijl uit voor het Amersfoortse publiek. Vier dagen lang genieten van muziek, een foto-expositie, kunst, goede koffie, bier van HOP en meer.

Nieuwe naam, nieuw adres
De nieuwe locatie aan de Oude Fabrieksstraat op het terrein van de oude Prodentfabriek begint steeds meer vorm te krijgen. Er wordt druk gewerkt om de lege fabriekshal om te toveren tot een podium met een grote zaal waar 450 bezoekers in passen en een (eet)café met een capaciteit van 150 man. In het Pop-up café hangt de plattegrond van het nieuwe podium aan de muur en beantwoorden wij alle vragen over het nieuwe pand en ons nieuwe podium.

FLUOR Pop-up store
donderdag 23 t/m zondag 26 april
Adres: Langestraat 76, Amersfoort

FLUOR
Oude Fabriekstraat 29, Amersfoort
Website: www.fluor033.nl
Facebook: http://www.facebook.com/fluor033
Twitter: @fluor033