Interview met onze horeca man Jeffrey Tan

Naam: Jeffrey Tan

Functie bij FLUOR: Horeca Manager

Hoe ben je hier gekomen?
Ik ben bij FLUOR gekomen door een goede bekende van mij die een restaurant in de binnenstad van Amersfoort heeft. Genaamd Sloop. Zij zouden het horeca gedeelte deels onder handen nemen en hebben mij uiteindelijk benaderd om dit te laten runnen met iemand die hiervoor geschikt was. Ik zag hierin de kans om dit zowel voor FLUOR als mezelf door te zetten omdat ik erg geïnteresseerd was in het aanbod. Zo doende zijn we hier samen uitgekomen en ben ik aan de slag gegaan bij FLUOR Amersfoort.

Wat vind je het leukst hier?
Ik ben een gedreven horecaman met veel ervaring en ambitie om hier alleen maar beter in te worden en steeds verder te schoppen. Het leukste van de job die ik kort geleden ben aangegaan is dat het een combinatie is van muziek en horeca. Naast mijn werkzaamheden op de werkvloer in de horeca interesseer ik me ook erg op het gebied van muziek. Het was voor mij de switch van 12 jaar restaurant horeca waar ik in veel diverse restaurants mijn kennis heb mogen opdoen, naar evenementen met ook een heel divers muziek programmering gecombineerd met horeca. Dat wat ik tot nu toe heb ervaren en waarom ik deze job ben aangegaan is dat wel iets wat ik tot nu toe het meest mag waarderen.

Wat vind je het minst leuk hier?
Eigenlijk kan ik hier geen of moeilijk antwoord op geven. Ben een positief ingesteld mens en heb tot nu toe nog niks mogen meemaken waarvan ik denk, nah dat vind ik niet zo leuk. Er zijn intern wat verbeterpunten aan het bedrijf en er mag wat meer orde en netheid worden gehanteerd qua slordigheid en opruimen. Maar we zitten nog in een redelijk vroeg stadium van verbouwing en planningen en noem het maar op. Ik geloof dat dit met de tijd en de uitbreiding van de horeca allemaal in orde gaat komen.

Wil je verder nog iets kwijt?
Ben sinds december 2015 begonnen met deze nieuwe uitdaging wat nog redelijk pril is. Wil zeggen dat ik super enthousiast bent over deze job, het personeel, de omgang met elkaar en de gemoedelijke sfeer die binnen Fluor hangt. Er is nog veel werk aan de winkel op het gebied van horeca, maar ben er van overtuigd dat we hier met z'n allen een nog mooier en warm Fluor van kunnen maken.