Interview met René

René Bijlsma

Hoofd techniek & productie


Hoe ben je hier gekomen: Toen ik voor een festival een mixer aan het voorbereiden was zei een collega dat Martijn ( toenmalig hoofdtechniek ) mensen zocht voor de nieuwe Kelder , FLUOR , gelijk Martijn een bericht gestuurd en zo stond ik in de freelancer lijst van FLUOR.

In de eerste maanden van FLUOR heel veel diensten gedraaid als geluidstechnicus met super mooie bands o.a Orgelvreten , Direct en John Coffey! en toen kregen we te horen dat Martijn ermee ging ophouden als Hoofd techniek & Productie, Ik heb Carola toen gebeld dat ik graag de functie zou willen overnemen en 2 sollicitatie gesprekken later met Carola ben ik in Juli begonnen als Hoofd techniek & Productie bij FLUOR.


Wat vind je het leukste hier: De sfeer in FLUOR, of je nou in het café staat of in de grote zaal! Meeste wat we van bands horen is dat het nieuw is maar het gevoel zegt of het er al jaren er is! Natuurlijk word dat ook veroorzaakt door de mensen die hier werken van vrijwilliger tot bedrijfsleiders alles werkt hier aan mee. En natuurlijk de techniek, de mengtafels die we hebben het soundsysteem wat geweldig klinkt en natuurlijk het mooie licht om het eigenlijk te samenvatten is FLUOR zelf gewoon het leukst!

Wat vind je het minst leuk hier: Wat ik zelf het minst leuk vind is dat we soms geweldige bands of dj's hebben en super hard werken om het echt super gaaf te maken en dat dan de bezoekers aantallen soms wat tegenvallen niet alleen voor ons zelf maar ook zeker voor de artiesten!


Wil je nog iets anders kwijt: Aangezien ik deze functie nu koud een maand heb ( juli 2016 ) kan ik zeker zeggen dat ik er super veel zin in heb om te werken bij FLUOR ! Ik ben super enthousiast en ook al zijn er nog punten die verbeterd moeten worden is het nu al een mooie plek om er te mogen werken!