Interview met Annemarie Degens

Naam:
Annemarie Degens

Wat is je functie:
Hoofd Marketing & Communicatie

Hoe ben je hier gekomen:
Dankzij programmeurs Anne Marijn Meyer en Robert Koole. Tijdens een biertje bij het concert van John Coffey in december raakten we aan de praat over het gebrek aan communicatiemedewerker bij FLUOR, en drie maanden en twee gesprekken met directeur Carola Aafjes later werd ik aangenomen!

Wat vind je het leukste hier:
De potentie van het nieuwe gebouw, de programmering voor de komende tijd en het team. Het is leuk om te merken dat er veel moeite, tijd en energie gestoken wordt in het tot een succes maken van deze nieuwe plek. Weinig te besteden hebben zorgt voor creatieve oplossingen en originele ideeën, wat goed is om te zien. De Nieuwe Stad en het Oliemolenkwartier worden sowieso steeds toffer, ook met de komst van Het Lokaal, en ik denk dat dit nieuwe deel van Amersfoort een goede toevoeging aan de stad is.

Wat vind je het minst leuk hier:
De rommel op kantoor. Hoeveel je ook opruimt, de volgende dag is het op magische wijze allemaal weer teruggekeerd. Maar de rommel heeft ook zo zijn voordelen: je vindt hier de meest bizarre dingen. Legpuzzels, een kerstboom, jezus met een verjaardagskaars in zijn hand, een plaat van Heintje, een hoed van stro met Hawaïslingers erom… allemaal geen probleem. Beste vondst is toch wel Bert de dansende en jodelende flamingo. Wat een baas.

Wil je nog iets anders kwijt:
Dat ik het heel tof vind dat ik sinds een maand deel uit mag maken van het FLUOR-team. Aangezien ik toch wel uit een andere hoek kom is dit best een uitdaging voor me, eentje die ik met plezier aan ben gegaan. Het is leuk om nieuwe dingen te leren, iedere dag met muziek bezig te zijn en muziek vanaf een andere kant te benaderen dan ik als journalist doe.