Inschrijvingen Kei van Amersfoort 2016 geopend!

De Kei van Amersfoort gaat weer van start! Dé bandwedstrijd van Amersfoort waarin lokale bands de strijd aangaan met elkaar om de felbegeerde titel 'Kei van Amersfoort' te veroveren. De wedstrijd bestaat uit drie voorrondes en de grote finale in FLUOR. Bands kunnen zich vanaf nu aanmelden!

Bands als Project Bongo en DIRT-A-GOGO sleepten de prijs al eerder in de wacht. Vorig jaar won Fill in the Blanks de wedstrijd. De winnaars van de KvA stromen automatisch door naar de Utrecht Popprijs, waar ze zichzelf in de halve finale opnieuw mogen presenteren. Zoals gebruikelijk mogen de winnaars niet alleen de titel 'Kei van Amersfoort 2016', maar ook een mooi prijzenpakket mee naar huis nemen.

De drie voorrondes worden gehouden op vrijdag 22 april, 29 april en 7 mei. Acts die mee mogen doen met De Kei van Amersfoort zijn startende bands/acts die uit Amersfoort en omstreken komen. De voorrondes zullen op drie verschillende locaties in de Amersfoortse binnenstad plaatsvinden. 20 mei is de beslissende finale in FLUOR!

Bands kunnen zich tot en met vrijdag 15 april aanmelden via het inschrijfformulier:http://goo.gl/forms/A9c6DvJw1G