Info

FLUOR is al ruim 25 jaar het poppodium van Amersfoort en omstreken, met een breed aanbod aan (pop)concerten en danceparty’s op het programma. Daarnaast vind je bij FLUOR popcultuur in de breedste zin van het woord: muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkeling zoals Herman Brood Academie on Tour.
FLUOR, voorheen Podium De Kelder, is in de zomer van 2015 verhuisd naar het nieuwe pand in het gebied van de voormalige Prodentfabriek, een creatief gebied in Amersfoort met vernieuwers, aanpakkers en veroveraars. Voor meer informatie: www.denieuwestad.nl.

Naast de reguliere programmering is FLUOR beschikbaar voor externe programmering en verhuur aan het bedrijfsleven. FLUOR beschikt over een professionele crew en een compleet licht- en geluidssysteem voor alle typen evenementen. Het podium is gevestigd aan Oliemolenhof 22, vlakbij het Eemplein, en heeft ruime parkeermogelijkheden voor auto en fiets voor de deur. Het podium is op slechts tien minuten loopafstand van het Centraal Station Amersfoort, en heeft een capaciteit van in totaal 600 personen.

Voor routeplanner
In verband met de verbouwing van het Oliemolenhof is de parkeersituatie en de bereikbaarheid van ons pand gewijzigd. Parkeren kan in de nabijgelegen Eempleingarage. Op de website www.parkeergarageeemplein.nl staat een uitgebreide routebeschrijving vanuit verschillende richtingen. Fietsen kunnen nog steeds bij ons pand geparkeerd worden, in de steeg tussen Picnic en FLUOR is een fietsenstalling gerealiseerd.
De looproute vanaf de parkeergarage onder het Eemplein is in rood weergegeven op de hiernaast afgebeelde kaart.

Op de Oliemolenhof geldt een shared space-principe; het plein is toegankelijk voor zowel voetgangers, fietsers en – uitsluitend – elektrisch gemotoriseerde voertuigen. Voor elektrische voertuigen biedt de nieuwe Oliemolenhof de mogelijkheid tot elektrisch laden en kort parkeren middels unieke, in het plein opgaande laadpalen.

Parkeren
Het is mogelijk om betaald te parkeren in de Eempleingarage. Voor een tarief van 6 euro kunnen bezoekers een uitrijkaart halen.

Vragen
Voor vragen kunt u mailen naar info@fluor033.nl

Algemeen
FLUOR is toegankelijk met een rolstoel, er is een invalidentoilet aanwezig in het café gedeelte. Mocht het café niet open zijn, even aangeven aan het personeel en u krijgt toegang tot het café.

Convenant preventie gehoorschade
FLUOR heeft het convenant preventie gehoorschade ondertekend.