Coronamaatregelen

Vanaf 25 september mogen wij weer publiek ontvangen zonder dat de 1,5 meter afstand-regel geldt. Tot tenminste 4 december zijn wij verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs.

Naast een toegangsbewijs en legitimatie, dienen bezoekers vanaf 13 jaar in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs, oftewel: een vaccinatie, negatief test- of herstelbewijs.

CoronaCheck

Via de CoronaCheck-app kan je middels een unieke QR-code op jouw smartphone aantonen dat je in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs. De CoronaCheck-app kun je downloaden in de app-store op jouw smartphone. Zonder smartphone kun je het bewijs downloaden en printen via coronacheck.nl/print.

Testen voor Toegang

Als je niet volledig gevaccineerd bent kun je via testenvoortoegang.org een test plannen en deze binnen 24 uur, maar uiterlijk 2 uur voor aanvang van de show laten afnemen.

Als je één of meerdere tickets hebt voor een show waarvoor de nieuwe regels van kracht zijn, maar geen gebruik kan of wil maken van het coronatoegangsbewijs, dan kun je het aankoopbedrag van de tickets retour krijgen. Kaartkopers waarvoor deze nieuwe voorwaarden gaan gelden worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht.

Meer info:
CoronaCheck
Testen voor Toegang

Maatregelen aan de hand van de persconferentie van vrijdag 12 november

Vanaf vrijdag 12 november tot en met 4 december zijn er verdere aanscherpingen op de coronamaatregelen. Deze kunnen alleen doorgaan onder strengere maatregelen, zoals verplichte zitplaatsen.

Op dit moment zijn we druk bezig om te kijken wat de mogelijkheden van deze shows zijn binnen deze nieuwe maatregelen. Als er een show niet door kan gaan dan zijn we op zoek naar een vervangende datum. Dit kan even duren, maar zodra we meer weten hoor je dat van ons. Als het echt niet anders kan dan wordt de show geannuleerd. Dan krijg je natuurlijk je aankoopbedrag terug. Zodra we iets meer weten nemen we meteen contact met de kaartkopers op.

We vragen je nog even geduld te hebben. Zodra we meer informatie hebben nemen we contact met je op!