1,5 meter protocol

Gaat het concert dat je gepland had nog wel door? Hoe ziet een coronaproof-concert eruit? En wat nou als je concert wordt verplaatst? Hieronder vind je het antwoord op al je vragen.

Op dit moment kunnen concerten doorgang vinden, mits er rekening wordt gehouden met verschillende regels, waaronder het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter afstand tussen de aanwezige personen. Dat betekent dat op dit moment veel concerten niet door kunnen gaan bij ons, omdat wij daar op dit moment niet de capaciteit voor hebben.

Voor de concerten wordt eerst gekeken naar een vervangende locatie, als dit niet mogelijk is zal het concert verplaatst worden. De kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gesteld. Deze verplaatsing wordt natuurlijk ook op onze website en socialmedia-kanalen geplaatst. Op het moment dat het concert ergens anders plaatsvindt, dient er aan de 1,5 meter regels van deze locatie voldaan te worden.

Naast de reguliere programmering organiseren we ook nieuwe corona-proof concerten. Bij deze concerten gelden dan ook extra maatregelen. Deze maatregelen kun je hier terugvinden.