Robbing Banks + The Black Cult
za 2
apr

Robbing Banks + The Black Cult

Energiek avondje garagerock

Entree:

€ 5 ex servicekosten *

Aanvang:

21:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Robbing Banks + The Black Cult

Energiek avondje garagerock

ROBBING BANKS
Plots was hij daar... one-man-band Robbing Banks. In alle 'stilte' werkte Robin van Saaze (voorheen Taxi to the ocean en Drive Like Maria) aan zijn debuutalbum 'Got Love Need Money'. Een 10" vinyl vol met aanstekelijke, overstuurde, korte garagerock songs die hij zelf opnam en mixte.

Zijn optredens zijn energiek. Robin zing, schreeuwt en tiert al rammelend op zijn gitaar terwijl hij rake klappen uitdeelt met de kick en snare bij zijn voeten. Ook een nieuwe plaat ligt al klaar: 'This & That' met de karakteristieke sound van Banks. In 22 minuten scheurt hij door 10 ijzersterke rauwe songs.
Compromisloos werken, geen discussies en geen snurkende bandleden... Daarom ben je een one-man-band.THE BLACK CULT
Dat Groningen de garagerockhoofdstad van Nederland is moge duidelijk zijn. Zeker na deze nieuwste aanwinst: The Black Cult. Na vorig jaar een (reeds uitverkochte) EP op Tender Records uitgebracht te hebben, is het hard gegaan met deze drie mannen. Zo gaven ze een verpletterendere indruk op Noorderslag, tourden ze met The Miseries, speelden ze De Popronde kapot en stonden ze zelfs in de grote zaal van Paradiso! Hun aanstekelijke mix van garage, punk en pop doet verlangen naar meer, als iedere goeie verslaving. Rock ’n roll zoals het moet zijn. Snel, hard en retestrak. Leren jackie aan en gaan!

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets