On9ekend
vr 2
okt

On9ekend

Verplaatste avond!

Zaal open:

23:00

Aanvang:

23:00

Einde:

5:00

Locatie:

ZaalCafé

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

On9ekend

Verplaatste avond!

Na talloze uitverkochte edities en namen als Jay Lumen, ROD en Roberto Capuano keert ON9EKEND terug op 2 oktober met wederom een naam waar je "U" tegen zegt; THE ADVENT!

Londen based Cisco Ferreira, oftewel The Advent, is een van de grondleggers van techno. Zo gaan zijn eerste releases terug tot 1988. Sindsdien inspireert hij met zijn rauwe, energieke techno sound producers en dj's overal ter wereld. Je kan hem dus met een gerust hart een techno legende noemen. En wat voor één! Speciaal voor On9ekend komt hij een 90's techno set draaien! 

Naast The Advent zal niemand minder dan Cynthia Spiering haar debuut maken in Amersfoort. De Nederlandse dj en producer heeft een stijl van stevige techno met opwekkende melodische elementen, vaak ook met een old school randje. Haar talent is niet onopgemerkt gebleven. Zo speelde ze samen met dj’s als Amelie Lens, Kobosil, Rebekah, DJ Rush en MPIA3.

Verder hebben we SIXXIS weer uitgenodigd (we konden niet meer om hem heen na zijn vorige set!) en geven we Amersfoort's talent Ton Corner het podium.  

_____

VERPLAATST

Dag lieve kaartkopers,

Door de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus kunnen evenementen met meer dan honderd personen tot en met 6 april niet doorgaan, ook bij ons niet. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Overheid. Dit betekent dat On9ekend van zaterdag 14 maart wordt verplaatst naar vrijdag 2 oktober 2020.

Reeds gekochte tickets blijven op deze nieuwe datum uiteraard gewoon geldig.

Kun je deze nieuwe datum niet? Stuur dan vóór 1 juni 2020 even een mailtje naar marketing@fluor033.nl, met het IBAN-nummer waarop het geld retour gestort kan worden, dan zorgen we natuurlijk dat je je geld gewoon terugkrijgt.

We hopen dat jullie 2 oktober alsnog een feestje bij ons komen bouwen!

Groetjes,
Team FLUOR

Ook leuk...

tickets