MY BABY
do 22
okt

MY BABY

Bonte mix rock, delta trance, blues, country en funk

Entree:

€ 10 *

Aanvang:

21:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

MY BABY

Bonte mix rock, delta trance, blues, country en funk

De bandleden hebben een voorliefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo en funk. De Nederlands-Nieuw-Zeelandse band ontstond in 2012 uit verschillende leden van de Amsterdamse soulband The Souldiers. De drie bandleden zijn broer en zus Joost en Cato van Dijck en Daniel 'Dafreez' Johnston.

Het geluid van MY BABY werd in 2013 voor het eerst vastgelegd, op de plaat ‘MY BABY Loves Voodoo!’ Hun sound werd in goed ontvangen door het publiek en de media. Dit album werd genomineerd voor een Edison award. In januari 2014 gingen de deuren naar de wijde wereld open. Ze bereisde alle hoeken van de aarde en speelden in 16 landen tijdens de MY BABY’s wereldtournee, van Texas tot Tokio, van Londen tot Lichtenvoorde en van Wenen tot Wellington. MY BABY werd niet voor niets genomineerd voor de Radio 6 Soul & Jazz Awards 2014 als beste live-act. In maart 2015 kwam de tweede plaat ‘Shamanaid’ uit.

“Het is een warme plaat, van hot gospel, shouting electric, dance tot fluisterzachte ballads vanuit de ziel.”, aldus de band.

MY BABY speelde onder meer op Noorderslag, Zwarte Cross en SXSW Festival. In april 2015 werd de band gevraagd door de Amerikaanse bluesgitarist Seasick Steve als voorprogramma tijdens zijn tour door het Verenigd Koninkrijk. Dit is de eerste act die geboekt is voor het café van FLUOR en niet zomaar een act. Het zal moeilijk worden om stilt te blijven staan als MY BABY los gaat.

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

De combitickets zijn uitverkocht!

tickets