Mister & Mississippi
vr 9
okt

Mister & Mississippi

Melancholische indie folk band

Entree:

€ 15 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Mister & Mississippi

Melancholische indie folk band

Mister & Mississippi begon als een schoolproject van de Herman Brood Academie. Binnen korte tijd veroverde de band de harten van indie- en folk liefhebbers. De naam Mister And Mississippi komt van een lied van Irving Gordon uit 1951. Als begin twintigers trok het viertal Samgar Lemuël Jacobs, Maxime Barlag, Tom Broshuis en Danny van Tiggele in het najaar van 2012 de aandacht als support act van Blaudzun en Patrick Watson. Platenlabel V2 Records viel als een blok voor de liedjes en het label stond hierin niet alleen.

Met ‘We Only Part To Meet Again’ zal het viertal een liveshow neerzetten waarin hun talent voor iedereen zichtbaar wordt. Hun nieuwe plaat zit vol dynamiek en emotie. De plaat opent met de single Meet Me At The Lighthouse en de zelfde beleving zet zich vervolgens voort in alle tien nummers. Het nummer In Between, met Editors-achtige giergitaren, houdt je stevig in de greep en het titelnummer en de afsluiter A Song For The Quiet Ones zijn ronduit betoverend. Het is een plaat waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn.

Twee jaar na hun start heeft de band uit Utrecht diverse awards en prijzen in ontvangst genomen, waaronder een Megahit, 3FM Award en een Edison. Na hun optreden op Lowlands begon de band populairder in Nederland te worden en volle zalen te trekken. Iedereen zou Mister & Mississipi een keer in het echt moeten zien spelen.

“Mister and Mississippi was al groot en kan met dit sfeervolle album alleen nog maar verder groeien. Heerlijk.” (FileUnder.nl)

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets