Joris Linssen & Caramba
vr 25
okt

Joris Linssen & Caramba

Nederlandstalig met een Mexicaanse twist

Entree:

€ 17,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Joris Linssen & Caramba

Nederlandstalig met een Mexicaanse twist

Al sinds 1999 bestormt zanger/tv-presentator Joris Linssen de Nederlandse podia met zijn band Caramba. Ze staan bekend om hun vurige spel, enthousiasme en de interactie met hun publiek. Joris en zijn vrienden weten hun publiek altijd weer te raken. Ze spelen meer dan 80 shows per jaar en elke keer opnieuw alsof hun leven ervan afhangt. Een concert van Caramba is een belevenis, zien is geloven.

Naast Joris bestaat de band uit percussioniste/zangeres Djem van Dijk, meester-accordeonist Marcel van der Schot, gitarist Kees van den Hoogen en contra-bassist Erik van Loo. 

De shows van Joris Linssen & Caramba zijn een groot succes en de band treedt steeds vaker op bij festivals en op aparte locaties. Daar kunnen Joris en zijn amigo’s zich helemaal uitleven en hun publiek meesleuren in hun ongekend enthousiasme en hun mateloze spelvreugde. Zo speelde de band het publiek plat tijdens festivals als Mañana mañana, diverse Bevrijdingsfestivals en Oerol. Ook in muziekcafé’s zijn de Caramba’s graag geziene gasten. 

Fysieke tickets zijn ook verkrijgbaar bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets