Janne Schra
za 28
nov

Janne Schra

Jazz, pop en Americana

Entree:

€ 14 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Janne Schra

Jazz, pop en Americana

Genoeg melancholiek, tijd voor een opzwepend, rond, catchy album: PONZO! Samen met producer Torre Florim (De Staat), opgenomen in hun eigen woonkamerstudio, ingesloten door klimplanten en aangemoedigd of tegengewerkt door hun dikke rode kater. Wie goed luistert hoort de kraak in de pianopedaal, wellicht de hond van de buren… en een brommertje dat zo nodig op een bijzonder moment langs moest rijden. In alle tijd een album laten ontstaan is een luxe, maar werpt zeker z'n vruchten af! Janne gaat met dit album op tour... Zou er nu gedanst kunnen worden?

Janne Schradinova is een zangeres die geboren is in het kleine dorpje Laren in Nederland. Ze heeft Audiovisual Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht gestudeerd. Van 2001 tot 2010 was ze frontvrouw van de jazzgroep Room Eleven. Nadat zij stopte met de band, ging ze verder onder de naam Schradinova en sinds 2012 verschuilt ze zich niet meer achter een alias maar maakt ze muziek onder haar eigen naam: Janne Schra.

Schra heeft bijgedragen aan het album Across van Perquisite, dat in oktober 2010 uitkwam. Tevens zong ze mee in het nummer 'Wat ook een ander zegt' van Lucky Fonz III en het nummer 'Made to be wanting' van Happy Camper. In januari 2013 kwam haar debuutalbum "Janne Schra" uit. Twee jaar later verscheen haar tweede album "Ponzo".

Support: Dusty Stray

Dusty Stray weet precies hoe je op luchtige wijze folk country liedjes neerzet. Zijn inspiratie voor zijn Amerikaanse volks muziek komt onder andere van: Niel Young, Harry Smith en Bonnie Price Billy. In ieder nummer vind je wel een absurde draai aan het genre, het blijft dus een muzikaal avontuur. In 2009 schreef, regisseerde en coproduceerde Dusty Stray hun debuut album ‘Tales Of Misfortune And Woe’. De Volkskrant zette het op de lijst van de Top Tien albums van 2009.
Klik hier voor de video van Dusty Stray

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets