FLUOR Kinderdisco: Mylène & Rosanne
wo 1
mrt

FLUOR Kinderdisco: Mylène & Rosanne

Hits voor de kids en limonade met een rietje op woensdag in de Krokusvakantie!

Entree:

€ 5 voor kinderen

Aanvang:

13:00

Einde:

17:30

Locatie:

Zaal

Tickets

FLUOR Kinderdisco: Mylène & Rosanne

Hits voor de kids en limonade met een rietje op woensdag in de Krokusvakantie!

Een dansje instuderen en op het podium dansen mag, de DJ draait alle leukste hits voor de kids en verzoekjes zijn altijd welkom! Met in de krokusvakantie live: Mylène & Rosanne

Mylène & Rosanne staan sinds hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2013 onafgebroken in de KidsTop 20 en hebben met al hun liedjes gelijk nummer 1 hits te pakken. Nadat zij Nederland hebben mogen vertegenwoordigen in Kiev met hun eigen geschreven liedje 'Double Me' tijdens het Euro Junior Songfestival is de eeneiige tweeling in een klap bekend geworden. Het nummer We are the Future is speciaal voor hen vertaald in het Engels om het nummer in Oeganda te kunnen zingen voor duizenden Oegandese schoolkinderen. Daarna scoorden zij een super grote hit met hun liedje 'Me & My Selfie' dat 60 weken onafgebroken in de KidsTop20 heeft gestaan. De videoclip heeft al meer dat 10 miljoen views op YouTube en dat aantal groeit nog steeds. Daarna volgde de hit 'Mooiboy'.
Vanaf 13:00 is de muziek voor 3 tot 7 jaar (ouder mag natuurlijk), vanaf ong. 15:30 worden het hits voor de iets oudere kids van 8 tot 12 jaar!
De FLUOR Kinderdisco is iedere vakantie:
Zondag 30 april - Meivakantie
Woensdag 18 oktober - Herfstvakantie

>> Like de FLUOR Kinderdisco op Facebook voor nieuws en leuke updates

Tickets voor kinderen: € 5 (ex. servicekosten)
Volwassenen gratis!

tickets