CineKantine
vr 25
okt

CineKantine

Culinair filmfestival in de Prodentfabriek

Entree:

€ 15,00 *

Zaal open:

17:00

Aanvang:

17:00

Einde:

1:00

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

CineKantine

Culinair filmfestival in de Prodentfabriek

CineKantine is terug, en hoe! Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, wordt op 25, 26 en 27 oktober de industriële Prodentfabriek in Amersfoort weer omgetoverd tot een culinair filmfestival. De Lieve Vrouw, De Prodentfabriek en FLUOR slaan wederom de handen ineen en nodigen je uit voor een avond met de beste signature arthouse films, culinair eten, livemuziek, dj’s én een premièrefilm!

Deze tweede editie van CineKantine pakken we nog groter uit dan vorig jaar. Niet alleen kun je weer arthouse pareltjes verwachten, dit jaar hebben we ook een heuse première knaller voor je in petto. Welke dit wordt, dat houden we nog even geheim.

Na afloop van de film gaan we door met de lekkerste muziek van lokale bands en dj’s, en een festival zou geen festival zijn zonder een hapje en een drankje. Vanuit de keuken van de Prodentfabriek worden de lekkerste streetfood gerechten geserveerd. Je waant je in authentieke barretjes en restaurants die je in de sfeervolle straatjes waar ook ter wereld tegenkomt.

Vrijdag 25 oktober entree v.a. 17.00 uur | aanvang film 21.00 uur | Afsluiting 01.00 uur
CineKantine presenteert: ‘Beats’; een ‘euforische hands in the air joy ride’ en universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

Early bird € 15,00
Ticketprijs online tot 1,5 uur voor aanvang in de voorverkoop: € 17,50
Ticketprijs aan de deur: € 18,50

Eten en drinken van de kaart kun je ter plekke met pin en cash betalen.

Ook leuk...

tickets