2 Meter Sessies met Felix Maginn (Moke)
do 26
nov

2 Meter Sessies met Felix Maginn (Moke)

Multimediale voorstelling met Jan Douwe Kroeske

Entree:

€ 16,50 *

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

2 Meter Sessies met Felix Maginn (Moke)

Multimediale voorstelling met Jan Douwe Kroeske

Muziek en interview gecombineerd bij de 2 Meter Sessies! Jan Douwe Kroeske, bekend van 'Langs De Lijn' ontdekte deze gouden combi bij toeval. Hij interviewde in 1987 Neil Finn van Crowded House en ontketende een spontane jam-sessie waarbij hij ook nog eens de juiste vragen stelde om tot de ziel van Neil door te dringen: de geboorte van de 2 Meter Sessies.

Zo'n 1550 sessies op radio en televisie en 27 jaar verder heeft Jan Douwe de grootheden aan zijn tafel gehad als Radiohead, Tori Amos, James Taylor, Coldplay, Fink en James Vincent McMorrow.

Afgewisseld met de mooiste fragmenten vertelt Jan Douwe zoals alleen hij dat kan over de magische, mooie, hilarische, ontroerende en soms ook verdrietige momenten die hij meemaakte tijdens de sessies. Zoals Jan Douwe het zelf graag zegt: "Je kunt de neusharen van Thom Yorke tellen. Zo dichtbij komen we."

Deze 2 Meter Sessies is Felix Maginn (Moke) te gast! Al ruim 10 jaar is Moke is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. De band kan terugkijken op een carrière met vele successen, waaronder een gouden plaat voor het debuutalbum Shorland, een aantal 3FM Awards, optredens op de grootste Nederlandse festivals zoals Pinkpop en Lowlands, een uitverkochte Heineken Music Hall, critically acclaimed theatertours en een aantal Europese tournees, waaronder de internationale voorprogramma van onder andere Paul Weller, Amy Macdonald en Keane en Razorlight.
Ook ging Moke een unieke samenwerking aan met het Metropole Orkest, wat later als live-album werd uitgebracht. Een gast met genoeg ervaringen om te delen!

Oude en nieuwe opnames, in beeld en geluid, én een spraakmakende live artiest. Deze avondvullende multimediale voorstelling is niks anders dan muziekbeleving van de bovenste plank!

Deur open: 19:30
Aanvang: 20:30

http://www.2metersessies.nl/

Combiticket
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets