Info

FLUOR is al ruim 25 jaar het poppodium van Amersfoort en omstreken, met een breed aanbod aan (pop)concerten en danceparty’s op het programma. Daarnaast vind je bij FLUOR popcultuur in de breedste zin van het woord: muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkeling zoals Muzikantendag on tour.
FLUOR, voorheen Podium De Kelder, is in de zomer van 2015 verhuisd naar het nieuwe pand in het gebied van de voormalige Prodentfabriek, een creatief gebied in Amersfoort met vernieuwers, aanpakkers en veroveraars. Voor meer informatie: www.denieuwestad.nl.

Naast de reguliere programmering is FLUOR beschikbaar voor externe programmering en verhuur aan het bedrijfsleven. FLUOR beschikt over een professionele crew en een compleet licht- en geluidssysteem voor alle typen evenementen. Het podium is gevestigd aan Oliemolenhof 22, vlakbij het Eemplein, en heeft ruime parkeermogelijkheden voor auto en fiets voor de deur. Het podium is op slechts tien minuten loopafstand van het Centraal Station Amersfoort, en heeft een capaciteit van in totaal 600 personen.

Voor routeplanner
FLUOR is toegankelijk vanaf de parkeerplaats Oliemolenkwartier. Zowel de ingang van het café en de grote zaal liggen rechtstreeks aan de parkeerplaats. FLUOR heeft geen ingang voor publiek vanuit De Nieuwe Stad. De ingang van het nieuwe pand zit recht tegenover het voormalige pand van Podium De Kelder waar nu Het Lokaal is gevestigd.

Een deel van het terrein van De Nieuwe Stad (bij Restaurant Hoog Vuur) wordt 's avonds afgesloten, zet daarom je fiets voor onze hoofdingang op het Oliemolenhof, de grote parkeerplaats voor onze hoofdingang.

Parkeren
Het is mogelijk om betaald te parkeren op het Oliemolenkwartier.

Vragen
Voor vragen kunt u mailen naar info@fluor033.nl

Algemeen
FLUOR is toegankelijk met een rolstoel, er is een invalidentoilet aanwezig in het café gedeelte. Mocht het café niet open zijn, even aangeven aan het personeel en u krijgt toegang tot het café.

Convenant preventie gehoorschade
FLUOR heeft het convenant preventie gehoorschade ondertekend.